Om oss

 
 

Om oss

 
 

Om oss

Umekök har funnits sedan 1993 och har primärt specialiserat sig på köksluckor och då främst knutet till lackering och omlackering av köksluckor samt luckbyten. Under 2020 kliver ny ägare in i bolaget och utökar verksamheten till att omfatta mer än så. Utöver den grund som Umekök lagt erbjuder vi nu också helhetslösningar avseende kök och köksinredning samt även lösningar för hall och förvaring och i viss mån också badrumsinredningar. I samband med ägarbytet och den utökade verksamheten byter företaget också namn då till Norden Kök & Interiör för att bättre återspegla företagets verksamhetsområden.

Vår idé är att erbjuda skräddarsydda helhetslösningar för våra kunder som både är prisvärda och lokalproducerade. Vi utgår från dina specifika förutsättningar och konstruerar kök och inredning helt anpassade efter dina behov och önskemål. För oss finns det bara möjligheter när det kommer till dina visioner och vi är öppna och lyhörda för att ta del av din inspiration och dina tankar kring ditt kök och ditt hem.

I våra lokaler på Lärlingsgatan 41 i Umeå har vi egen tillverkning av stommar med råmaterial från Västerbotten där vi bygger allt själva. På plats har vi också egen lackeringsverkstad där vi kan erbjuda precis den kulör du önskar för ditt kök och din inredning. Besöker du oss kan du dessutom se vårt Showroom där vi visar upp delar av vad vi kan åstadkomma för lösningar för dig.

Tack vare nära samarbeten med många leverantörer av kringliggande utrustning som vitvaror, beslag och andra delar kan vi se till att du får ett bra erbjudande för din helhetslösning. Vi har också samarbeten med flera andra företag för exempelvis VVS, golvläggning och andra moment som vi också kan knyta ihop för att göra ditt projekt till ett smidigt arbete där rätt åtgärd görs under rätt förhållanden och korrekt utfört.

Kontakta oss

Vi vill gärna vara med och hjälpa dig till allt ifrån en lättare uppfräschning av dina köksluckor till din helrenovering. Tack vare vår egen tillverkning kan vi åstadkomma helt skräddarsydda lösningar till ett konkurrenskraftigt pris. Vi hälsar dig varmt välkommen att ta kontakt med oss för att veta mer. Om du går i tankarna på att göra åtgärder i hemmet – hör av dig till oss så erbjuder vi en kostnadsfri och förutsättningslös offert. Vi tål att jämföras med våra konkurrenter, både som leverantör av stommar och luckor men även också som utförare.