Luckbyten

Att byta luckor i köket men ändå behålla befintliga stommar kan göra underverk för hur köket upplevs. Kanske har befintlig design gått ur tiden men köket i sig fortfarande fyller en god funktion? Då är det ett ypperligt tillfälle att byta köksluckor för att på ett smidigt och billigt sätt få hela köket att kännas som nytt. Tack vare vår egen fabrik och verkstad kan vi leverera måttbeställda köksluckor till i princip var som helst i landet. Om du även vill att vi kommer hem till dig och monterar dina köksluckor finns det vissa geografiska begränsningar över vårt verksamhetsområde men hör av dig till oss så undersöker vi möjligheterna och ger dig svart på vitt vad vi kan göra för dig.

Kostnadsfri och förutsättningslös kontakt

Att ta kontakt med oss kostar ingenting. Det kostar heller ingenting att få en byggoffert på vad ditt projekt skulle omfatta och kosta. Du får allting svart på vitt och utan ytterligare krav. Vi tål att jämföras med våra konkurrenter, både när det kommer till material- och arbetskostnader.

Vi hälsar dig varmt välkommen att kontakta oss på telefon eller mejl. Självklart är du också välkommen att besöka oss direkt.