Platsbyggda kök

Om du är på väg att renovera ett befintligt kök eller står med planerna att bygga ett helt nytt kök finns vi tillgängliga för dig. Vi utgår alltid från de förutsättningar som finns i ditt hem och vi skräddarsyr och måttanpassar helt efter förutsättningar och önskemål. Vi är helt säkra på att du redan har mycket inspiration till ditt kommande projekt och vi välkomnar dig att ta med dig dina idéer, dina Pinterest-tavlor eller dina Instagram-samlingar till oss. Även om vi inte alltid kan leverera specifik köksinredning av samma leverantör som i din inspiration är vi övertygade om att vi kan bygga samma inredning till ditt kök.

Genom vårt nätverk av leverantörer för beslag, insatser, vitvaror och andra kringliggande produkter och tjänster kan vi erbjuda en komplett lösning som omfattar hela köket – skräddarsytt, kundanpassat och dessutom mycket prisvärt.

Kostnadsfri och förutsättningslös kontakt

Att ta kontakt med oss kostar ingenting. Det kostar heller ingenting att få en byggoffert på vad ditt projekt skulle omfatta och kosta. Du får allting svart på vitt och utan ytterligare krav. Vi tål att jämföras med våra konkurrenter, både när det kommer till material- och arbetskostnader.

Vi hälsar dig varmt välkommen att kontakta oss på telefon eller mejl. Självklart är du också välkommen att besöka oss direkt.