Interiör

Våra tjänster sträcker sig även utanför kök och köksinredning – vi kan även hjälpa dig med andra projekt i ditt hem. Funderar du exempelvis på att göra något med förvaringsmöjligheterna i hemmet kan vi på samma sätt som med kök erbjuda platsbyggda garderober och skräddarsydda förvaringslösningar som utgår från de behov, önskemål och förutsättningar som finns i ditt hem. Tack vare vår egen tillverkning kan vi helt måttanpassa skjutdörrar, stommar, lådor och allt som hör till.

Det behöver heller inte vara begränsat till hall- och garderobslösningar utan vi kan också genom våra leverantörer erbjuda inredning till exempelvis badrum i form av kommoder och annan badrumsinredning. En bra sak att tänka på när du tar hjälp av oss är att vi kan se till att lösa det mesta, antingen helt själva eller genom samarbeten med andra företag och leverantörer.

Kostnadsfri och förutsättningslös kontakt

Att ta kontakt med oss kostar ingenting. Det kostar heller ingenting att få en byggoffert på vad ditt projekt skulle omfatta och kosta. Du får allting svart på vitt och utan ytterligare krav. Vi tål att jämföras med våra konkurrenter, både när det kommer till material- och arbetskostnader.

Vi hälsar dig varmt välkommen att kontakta oss på telefon eller mejl. Självklart är du också välkommen att besöka oss direkt.